Log in
X

Company Name

Hiterm El

Phone Number

Company Place

Ferizaj

Administratë / Ekonomiste

Administratë / Ekonomiste

Information

Publish Date

10.04.2018

End Date

10.05.2018

Categories

Administratë | Ekonomi

Job Places

Ferizaj

Job Description

Pozita: Administratë / Ekonomiste
Vendi: Ferizaj

Kërkesat:

  • Të ketë njohuri për sistemin tatimor të Kosovës
  • Të ketë përvojë të mjaftueshme për punë me kompjuter
  • Patent shofer valid
  • Njohuri të gjuhës angleze
  • Të punoj në zyre dhe terren
  • Të punoj jashtë orarit nëse ka nevojë

Dokumentacioni:

  • CV – ja

Orari i punës:

  • I plotë

Adresa ku duhet të dëgohet CV-ja: info@hitermel.com 

Expired

Share

Advertising