Log in
X

Company Name

Art House Sh.p.k

Phone Number

+381 (0) 38 549 549

Company Place

Prishtinë

Asistente e Zyrës

Asistente e Zyrës

Information

Publish Date

10.04.2018

End Date

20.04.2018

Categories

Administratë

Job Places

Prishtinë

Job Description

ART HOUSE MUNDËSI PUNËSIMI 

POZITA :   Asistente e Zyrës                                                                                 

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË :

 • Mirëpret dhe shërben klientët dhe kujdeset për takimet 
 • Pranon telefonta, e-mail dhe  jep sugjerime dhe informata njoftuse ,
 • Menaxhimi dhe organizimi i punëve brenda zyres 
 • Rregullimi, mirëmbajtja dhe udheheqja e takimeve 
 • Si dhe kryen detyra tjera nën përgjegjësin e detyrave të punëve nga Udhëheqësi

KUALIFIKIMET:

 • Diplomë universitare  
 • Përvojë pune 1 vjeçare në fushë të ngjajshme, e zyres është përparësi
 • Të jetë energjike, vetëiniciativë dhe kreativite
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe prezantimi 
 • Aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil
 • Të ketë njohuri shumë të mirë të gjuhës angleze,

MENYRA E APLIKIMIT :

Të gjitha kandidatet e interesuara ju lutem të dergojnë CV-në e detajuar dhe dokumentat tjera përcjellëse : Letër motivuese, diplomen ( që vërteton kualifikimet) dhe referencat nga punëdhënësit e mëparshem në : info@arthousepr.com .

Afati për aplikim : 10 Prill 2018 – 20 Prill 2018.

Expired

Share

Advertising