Log in
X

Company Name

Liri

Phone Number

044380308

Company Place

Prizren

Punëtore femra në prodhim (10), Punëtorë meshkuj në prodhim (10)

Punëtore femra në prodhim (10), Punëtorë meshkuj në prodhim (10)

Information

Publish Date

11.04.2018

End Date

24.04.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Prizren

Job Description

Në pajtim me Statutin e Fabrikës, rregulloren për themelimin e marrëdhënies së punës, si dhe Ligjit të Punës Nr.03/L-212 i shpallur në Gazetën Zyrtare me datë 01.12.2010 90/10, Fabrika konditorike “Liri” me seli në Prizren, me datë 11.04.2018, shpallë këtë:

KONKURS PËR VENDE TË LIRA PUNE  

10 (dhjetë) punëtore femra në prodhim,
10 (dhjetë) punëtorë meshkuj në prodhim.


Detyrat dhe përgjegjësit:

1.Punetor ne prodhim

  • Shkolla e mesme (perparsi)
  • Pervoja e punes (perparsi)
  • Te jete i/e shkathet dhe I gatshem te punoj ne grup.
  • Te jet me banim ne Prizren.

Ne ofrojmë:

  • Kontratë pune sipas Ligjit të Punës dhe ligjeve në fuqi.
  • Stabilitet në punë.

Për të aplikuar duhet të paraqiteni personalisht në zyret  tona, të cilat gjenden në Prizren në rrugën “Ukë Bytyqi”,Pn,, ku do t’i nënshtroheni një interviste të shkurtër dhe do të plotësoni aplikacionin e punës.

Mund të aplikoni nga data:  11.04.2018  deri më 24.05.2018,  

Expired

Share

Advertising