Log in
X

Company Name

Selmans Network dhe Kontus

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Shitës Ambulantiv (femra) (5), Shitës Ambulantiv (meshkuj) (5)

Shitës Ambulantiv (femra) (5), Shitës Ambulantiv (meshkuj) (5)

Information

Publish Date

11.04.2018

End Date

25.04.2018

Categories

| Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Shitës Ambulantiv (femra) (5)
Shitës Ambulantiv (meshkuj) (5)

Detyrat dhe përgjegjësit:

  • Përvojë në fushën relevante (shitje)
  • Posedimi I patent shoferit të kategorisë B
  • Shkollim të mesëm (preferohet për shitës ambulantiv)
  • Edukim universitar (është përparësi )
  • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi
  • Fleksibil

Kandidatët duhet të dërgojnë CV-të e tyre në emailat: fitim.pergjegjaj@selmans.net , konuts@selmans.net
Tel: +377 45 614 296

Expired

Share

Advertising