Log in
X

Company Name

HR PARTNERS

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Komercialist

Komercialist

Information

Publish Date

11.04.2018

End Date

20.04.2018

Contact Person

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një klient me reputacion ne vend, per rekrutimin e stafit për pozitën:

Komercialist

Vendi i punes: Prishtine

Puna ne teren: Mitrovice, Vushtrri dhe Podujeve.

Kushtet:

  • Pervoje pune si komercialist,
  • Jeni fleksibil dhe komunikativ.
  • Jeni një person i motivuar dhe i përkushtuar,
  • Mosha 30 - 35 vjeç,
  • Te keni patente te shoferit, kategoria B.

Detyrat:

  • Bën monitorimin e frigoriferave,
  • Angazhohet ne gjetjen e klientëve të rinjë,
  • Punësim stabil, kontrate te rregullt pune,
  • Page plus provizion.

Orari i punes: 8:00 - 16:00.

Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, ju lutemi na kontaktoni.

Ju mendoni se jeni i duhuri?

HR Partners është kontraktuar për rekrutimin dhe ju ftojmë të aplikoni duke dërguar CV-në tuaj ne e-mail: hr@hrpartners.co (Ju lutemi te cekni ne subject poziten per te cilen aplikoni)

Afati i fundit për aplikim: 20.04.2018

HR Partners është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.

Expired

Share

Advertising