Log in
X

Company Name

HR PARTNERS

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Mirëmbajtës

Mirëmbajtës

Information

Publish Date

11.04.2018

End Date

20.04.2018

Contact Person

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një klient me reputacion ne vend, per rekrutimin e stafit për pozitën:

Mirëmbajtës

Vendi i punes: Prishtine

Kushtet:

  • Jeni një person i motivuar dhe i përkushtuar,
  • Mosha 35 - 40 vjeç,
  • Te keni patente te shoferit, kategoria B dhe C.

Detyrat:

  • Kujdeset per mirembajten e hapesires se fabrikes,
  • Larjen e kamionave,
  • Mbajtjen e evidences per gjendjen teknike te mjeteve transportuese,
  • Ndrrimin e vajrave te mjeteve transportuese (sipas nevojes).

Orari i punes: 15:00 - 23:00.

Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, ju lutemi na kontaktoni.

Ju mendoni se jeni i duhuri?

 

HR Partners është kontraktuar për rekrutimin dhe ju ftojmë të aplikoni duke dërguar CV-në tuaj ne e-mail: hr@hrpartners.co (Ju lutemi te cekni ne subject poziten per te cilen aplikoni)

Apo na kontakotni ne kete numer te telefonit: 049 606 608.

Afati i fundit për aplikim: 20.04.2018

HR Partners është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.

Expired

Share

Advertising