Log in
X

Company Name

VA SH.P.K

Phone Number

045 645 223

Company Place

Prizren

Agjentit/es Tregtar (20), Telefoniste femra (2)

Agjentit/es Tregtar (20), Telefoniste femra (2)

Information

Publish Date

12.04.2018

End Date

26.04.2018

Categories

Shitje

Job Places

Prizren

Job Description

Kompania “VA SH.P.K” në Prizren

Shpall konkurs:

Kompania “V A” SH.P.K në bashkpunim me kompanin Gjermane Aura, hap disa vende të lira pune .

Për pozitën e Agjentit/es Tregtar 20 vende të lira pune.
Për pozitën Telefoniste,vetëm femra 2 vende të lira pune në zyrën qendrore në Prizren.
Kushtet për aplikim janë:

- Të jete komunikativ/e i sjellshm/e dhe të posedoj veturë personale
Pagesat bëhet në përputhje me standardet evropiane, po ashtu ofrojm trajnime profesjonale mbrenda venditë dhe jashtë venditë.
-Puna zhvillohet në teritorin të cilit i perket agjenti

Detyrat

  • Përvoja e punës në fushën e shitjeve dhe marketingut;
  • Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe bashkëpunuese;
  • Aftësi shumë të mira kërkimore gjetje dhe njohje të tregut;
  • Kushtet e punës do të diskutohen gjatë intervistimit.

Kualifikimet

  • Të kenë të kryer shkollën e mesme,
  • Të jenë të gatshëm të për bashkëpunim,
  • Ndërsa përparësi kanë ata që kanë përvojë pune.

Kandidati/ja për aplikim duhet të sjell me vete një dokument identifikues ose dërgoni CV e juaj së bashku me një fotografi në e-mail: 

vgashi206@gmail.com

Na kontaktoni nga ora 10:00 deri 16:00

Nr.Tel:  044/299-004 & 045/645-223

Expired

Share

Advertising