Log in
X

Company Name

Al Petrol

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Arkatar/e në Market

Arkatar/e në Market

Information

Publish Date

12.04.2018

End Date

26.04.2018

Categories

Arkatar

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

Kompania e derivateve të naftës "AL-PETROL" Sh.p.k, me seli në Vragoli KK-Fushë Kosovë, shpall:  

KONKURS

Vendi: Administrata e Kompanisë
Departamenti: Marketëve
Adresa: Miradi e Ulët-4, Fushë Kosovë 12010
Vende të lira pune: Tre (3) VENDE
Pozita: Arkatar/e në Market
Vendi i Punës: Sllatinë-Fushë Kosovë

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSIT:

- Caktohet në pikën shitëse të Marketit,
- E pranon detyrën nga Mbikqyrësi,
- Është pergjegjes per standarde  etike dhe profesionale ne Punë,
- Është pergjegjës per dhenien e kuponit qdo Konsumatorit,
- Edhe detyra tjera te natyrës se Marketit.

KRITERET E PUNËSIMIT:

- Shkolla e Mesme (Fakulteti Përparsi)
- Përvoja e Punës në Shitje,
- Aftësi Bazike të punës me Kompjuter,
- Tre Punëtorët e Marketit duhet të jenë familjar ndërmjet vete (E obligueshme).

UDHËZIM RRETH APLIKIMIT
Kandidatët e interesuar për punë, duhet të dërgojnë CV në imeil
Adresen: hralpetrol@gmail.com 

Tel:+386/ 49-940-002; +386/ 49-940-014

Expired

Share

Advertising