Log in
X

Company Name

ACHRO sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Vozitës Bageri 30T – 70T (3), Vozitës Kamioni (3), Lugëngarkues (3)

Vozitës Bageri 30T – 70T (3), Vozitës Kamioni (3), Lugëngarkues (3)

Information

Publish Date

13.04.2018

End Date

30.04.2018

Categories

Vozitës

Job Places

Hani i Elezit

Job Description

ACHRO Shpk Rr. Bregu i Diellit, Zona Qender Obj. 2/2, 10000 Prishtinë

SHPALLJE PËR VENDE TË LIRA PUNE

Kompania ACHRO sh.p.k me seli në Prishtinë bënë hulumtime për nxerrjen dhe pasurimin e mineraleve.

Achro shpk ka hapur konkurs për vende të lira pune për pozitat në vijim:

1. Vozitës Bageri 30T – 70T (3 pozita)

2. Vozitës Kamioni (3 pozita)

3. Lugëngarkues (3 pozita)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Kandidati duhet të jetë në gjendje të punojë me orar fleksibil të punës
  • Kandidati duhet të mirëmbajë dhe të siguroj funksionalizimin e mjetit
  • Kandidati duhet të kryej detyra të tjera të zakonshme të caktuara.

Kriteret dhe kushtet e nevojshme:

  • Kandidati duhet të ketë patentë shoferi valid (të vlefshëm) me kategoritë përkatëse për poziten që aplikon
  • Kandidati duhet të ketë përvojë pune së paku 3 vite
  • Kandidati duhet të ketë etikë në punë dhe integritet të lartë pune

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-të e tyre me një fotografi në info@achro-ag.com

Data për aplikim: Deri më 30.04.2018

Data e fillimit te punës: Sipas Marrëveshjes

Vendi i punës: Komuna e Hani të Elezit

Vetëm kandidatët të cilët hyjnë në list të ngushtë do të kontaktohen nga ne.

Expired

Share

Advertising