Log in
X

Company Name

ARBERIA SHPK

Phone Number

038-601-655

Company Place

Prishtinë

Promotere (25)

Promotere (25)

Information

Publish Date

13.04.2018

End Date

20.04.2018

Categories

| Shitje

Job Places

Ferizaj | Gjakovë | Gjilan | Lipjan | Mitrovicë | Pejë | Podujevë | Prishtinë | Prizren | Rahovec | Suharekë | Vushtrri

Job Description

                                                     ARBËRIA SH.P.K     

                                                     "UJË I ALPEVE”        

SHPALL  KONKURSË Për:

Promotere në këto qytete:

Prishtinë   3 ( Pozita )
Prizren     2
Gjilan       2
Podujevë   2
Gjakovë     2
Pejë           2
Mitrovicë   2
Vushtrri     2
Ferizaj       2
Lipjanë       2
Rahovec     2
Suharekë   2

Përshkrimi i punës:

 • Prezantimi i produkteve tona gjatë aktiviteteve të promocionit 
 • Të informoj konsumatorët për promocionin
 • Të njoftoj konsumatorët për produktet, kualitetin, çmimin, etj 
 • Pjesëmarrja në promovime të produkteve;

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatet për keto pozita duhet të jenë mbi moshën 18 vjeçare;
 • Përvojë e punës në fushën e promocionit apo shitjes është përparësi 
 • Kandidatet duhet të kenë të kryer së paku shkollën e mesme;
 • Të jenë të afta të punojnë me mbikëqyrje minimale;
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi me konsumatorë;
 • Kandidatet duhet të kenë aftësi të shkëlqyera prezantimi;
 • Të afta të punojnë në ekip dhe të pavarura.

Te  interesuarit duhet që të aplikojnë për këtë pozitë personalisht në zyret tona në ZONË INDUSTRIALA PRAPA ETC-S, Prishtinë,si dhe në email adresen: arberia_company@hotmail.com             

Konkursi mbetet i hapur 7 ditë nga dita e publikimit
Kontakt: 044-739-333   dhe   038-601-655

Expired

Share

Advertising