Log in
X

Company Name

Pi Communication

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Promotere (20)

Promotere (20)

Information

Publish Date

13.04.2018

End Date

27.04.2018

Categories

Shitje

Job Places

Të gjitha qytetet

Job Description

PI Communication kërkon 20 Promotere që do të punojnë në kafiteri të kontraktuara në të gjithë teritorin e Kosovës.

Orari i punës është 3-4 ditë në javë(Mërkure-Premte ose Shtune), 4-6 orë në ditë.

Dërgoni CV-të tuaja dhe një fotografi në promotion@pirelations.com , ose në inbox.

Expired

Share

Advertising