Log in
X

Company Name

Kompania “ROYAL” ® Sh.p.k

Phone Number

038/511 001, 038/511 002.

Company Place

Prishtinë

Asistent/e të financave

Asistent/e të financave

Information

Publish Date

14.04.2018

End Date

22.04.2018

Categories

Financa

Job Places

Prishtinë

Job Description

Pozita:

Asistent/e të financave

Kualifikimet:

  • Diplomë universiteti në ekonomi, Banka dhe Financa,
  • Përvojë pune1 vjeqare në kontabilitet dhe financa,
  • Njohuri profesionale ne fushën e financave,
  • Shkathtësi hulumtuese, analitike dhe vlerësuese të informacionit,
  • Njohuri shumë të mira të punës me kompjuter, programet Microsoft Excel,
  • Të jetë i/e gatshëm te punoje nen presion,
  • Aftesi analitike ne detaje.

Detyrat kryesore

  • Kryen regjistrime të tjera sipas nevojës,
  • Kryen pune sipas kerkeses se Financierit.

Te interesuarit të dërgojne CV-ne te bashkangjitur me fotografi në email adresën: hr@royalmall-pr.com 

Konkursi është i hapur deri me datën: 27.04.2018

Expired

Share

Advertising