Log in
X

Company Name

LC WAIKIKI

Phone Number

Company Place

Prishtinë

ASISTENTË SHITJESH (SHITËS), NËPUNËS MAGAZINE (DEPOIST), ARKËTARË (KASIER)

ASISTENTË SHITJESH (SHITËS), NËPUNËS MAGAZINE (DEPOIST), ARKËTARË (KASIER)

Information

Publish Date

13.04.2018

End Date

19.04.2018

Contact Person

Categories

Shitje | Magazinier | Arkatar

Job Places

Prishtinë

Job Description

Ne kemi një plan zgjerimi ambicioz në Kosovë që do t'u japë një mundësi për një karrierë të shpejtë. Së shpejti hapet dyqani i ri në Prishtinë. Ju lutemi të gjeni më poshtë vendet e lira të punës:

Vende të lira pune për dyqanet tona në PRISHTINË, Rruga B, Royal Mall:

ASISTENTË SHITJESH (SHITËS)
NËPUNËS MAGAZINE (DEPOIST)
ARKËTARË (KASIER)

Kualifikimet e nevojshme

Edukimi
• Diplomë e Shkollës së mesme

Ekspertiza profesionale
• Preferohet përvojë në shitje
• Njohuri të mira të shitjes dhe aftësi negociuese
• Të orientuar drejt shërbimit ndaj konsumatorit
• Vetëzhvillim
• Të ketë një qëndrim pozitiv dhe të jep rezultate maksimale
• Të ketë aftësi organizimi, planifikimi dhe zgjidhje problemi
• Aftësi për të punuar në një mjedis multietnik/multikulturor

Të gjithë të interesuarit janë të mirëpritur të aplikojnë në emailat e më poshtëm:
HR-KOSOVO@LCWAIKIKI.COM;

Expired

Share

Advertising