Log in
X

Company Name

Patron Dantel

Phone Number

049/747-088

Company Place

Prishtinë

Shitëse/ Shitës

Shitëse/ Shitës

Information

Publish Date

16.04.2018

End Date

30.04.2018

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Pozita: Shitëse/ Shitës

Përshkrim i shkurtër

Jemi duke kërkuar një Shitëse ose Shitës me përvoj pune në fushën e tekstilit dhe materialeve dhe shtofnav.

Kushtet:

  • Eksperiencë pune në fushën e tekstilit dhe materialeve,
  • Aftësi prezantimi, komunikimi dhe të shitjes,
  • Njohuri rreth tekstilit dhe materialeve,
  • Qëndrim pozitiv dhe e/i gatshme për punë ekipore.

Qëllimi është të formojmë një staf me aftësi te shkëlqyeshme në raport me klientin gjithashtu me pergjegjsi për punën që obligohet ta kryej.

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund te dërgojne CV në e-mail adresën: patrondantel@gmail.com ose kontaktoni ne këtë nr. +377 45 467 674 deri me datën 30.04.2018.

Expired

Share

Advertising