Log in
X

Company Name

Barnatore Pika Pika

Phone Number

Company Place

Prishtinë

ASISTENTE E SHITJES

ASISTENTE E SHITJES

Information

Publish Date

16.04.2018

End Date

30.04.2018

Categories

| Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Barnatore Pika-Pika, me seli në Albi Mall - Prishtinë, fton të gjithë të interesuarit të konkurojnë për pozitën e punës:

- ASISTENTE E SHITJES

Detyrat:

- I pret klientët dhe iu jep shpjegime për produktet,
- Bën mirëmbajtjen e produkteve të ekspozuara,
- Shënon cmimet e produkteve,
- Ploteson stoqet e produkteve të ekspozuara dhe
- Përkujdeset për mbajtjen e pastërtisë së hapësirave të punës.

Kualifikimet:

- Të ketë së paku diplomë të shkollës së mesme
- Të kete njohuri bazike të gjuhës angleze dhe
- Të jetë mbi 20 vjec.

Tjera:
CV personale dhe dokumentet përcjellëse eventuale ju lusim ti dërgoni përmes emailit në: barnatorja@gmail.com

Expired

Share

Advertising