Log in
X

Company Name

Komuna e Prishtinës

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Udhëheqës i Sektorit për bashkëpunim ndërkombëtar dhe integrim evropian – një (1)

Udhëheqës i Sektorit për bashkëpunim ndërkombëtar dhe integrim evropian – një (1)

Information

Publish Date

16.04.2018

End Date

24.04.2018

Categories

Komunë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Expired

Share

Advertising