Log in
X

Company Name

LA BELLE BEAUTY STUDIO

Phone Number

045 990 005

Company Place

Prishtinë

Grim, Thonje, Depilim dhe Fenirim

Grim, Thonje, Depilim dhe Fenirim

Information

Publish Date

13.06.2019

End Date

27.06.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Studio  LA BELLE shpall konkurs per punetor e cila eshte e kualifikuar sidomos per Grim, Thonje, Fenirim  dhe Depilim ( perparsi edhe aftesi te tjera te cilat i kerkon nje studio/sallon bukurie).

Te interesuarat le te lajmerohen ne  Viber +491631870824

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook