Log in
X

Company Name

Punsohu.eu

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Administratorë/e (4 Pozita) - Prizren

Administratorë/e (4 Pozita) - Prizren

Information

Publish Date

28.06.2019

End Date

13.07.2019

Categories

Administratë

Job Places

Prizren

Job Description

Ofertë punësimi në Prizren

Në mënyrë që t’i përmbushim sa më me efikasitet kërkesat e klientëve tanë dhe në mënyrë që t’a përballojmë vëllimin e punëve , PUNSOHU.EU , përveq në Prishtinë nga data:01.09.2019 do te hap filiale te re edhe në Prizren.

Përveq investimeve material neve kemi vendos me investu edhe ne Burime Njerzore, në staf Profesional.

Për zyren në Prizren, kërkojmë ti punsojmë Administratorë (4 Pozita)

Kushtet:

  • Të jetë banore e Prizrenit,
  • Të jetë e gjinisë Femrore,
  • Të jetë oratore,komunikative
  • Të jetë me përvojë punë sepaku 1 vjeqare që ka punu në Administratë,
  • Për tu njohur me programin e punes, ju lutem vizitone: www.punsohu.eu

Si të aplikoj?

Kandidatët që e shohin veten si të përshtatshëm për këtë pozitë dhe që mendojnë se do të kontribonin janë të inkurajuar të aplikojnë në email adresën: apliko@punsohu.eu, me subject “Për vendin e Punës në Prizren”

Kontakti:

Web: www.punsohu.eu

Facebook: www.facebook.com/punsohu/

Instagram: www.instagram.com/punsohu/

Viber: +383 43 73 73 33

e-mail: agency@punsohu.eu

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook