Log in
X

Company Name

SPAR KOSOVA J.S.C

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Spar Kosova shpall vënde të lira pune

Spar Kosova shpall vënde të lira pune

Information

Publish Date

17.05.2019

End Date

17.06.2019

Categories

| Menaxher | Arkatar | Shitje | Hoteleri | Pastrues | IT & Dizajn | Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Duke u bazuar në parimet e partneritetit të SPAR në mbarë botën Ne në SPAR Kosova kemi nisur udhëtimin në të ardhmen e “retail-it” Kosovar, duke u fokusuar tek konsumatorët tanë, të cilëve do t'ju ofrojmë cilësi të lartë dhe vlerë të shtuar për çmimin, duke garantuar freski, përzgjedhje, dhe shërbim të përsosur.

Nëse keni talent, përvojë, dëshirë dhe ju sfidon e ardhmja, Ju japim mundësi t'i bashkoheni ekipit tonë në hapjen e dyqaneve të SPAR Kosova në Prishtinë, duke aplikuar për pozitën në vijim:

Aplikimi: Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke klikuar në butonin “Apliko”, ose duke shkarkuar formën për aplikim duke klikuar butonin “Shkarko Aplikacionin”, dhe së bashku me CV’në dhe Letrën Motivuese të dërgohen në email adresën: recruitment@spar-kosova.com, më së largu deri më 05 Maj 2019. Subjekti i emailit duhet të përfshijë pozitën e aplikimit.

Aplikacionet e pakompletuara nuk shqyrtohen!

Expired

Share

Advertising