Log in
X

Company Name

McCroft Tobacco Kosovo L.L.C

Phone Number

049772022

Company Place

Prishtinë

Promotere

Promotere

Information

Publish Date

21.05.2019

End Date

04.06.2019

Categories

| Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

McCroft Tobacco Kosovo L.L.C shpall konkurs per:

Pozita: Promotere

Kriteret themelore që duhet të plotësohen.

  • Të kenë minimum një (1) vit përvojë pune me promocion, pavarësisht produktit;
  • Kandidatët duhet të karakterizohen nga vullneti dhe dëshira për punë;
  • Duhet të kenë aftësi të mira në komunikim, të jenë të shkathët, të kenë vetëiniciativë si dhe të
  • Jenë të gatshëm të punojnë edhe në situata të ndërlikuara;
  • Të jenë bashkëpunues të mirë në punë ekipore dhe të jenë të vetëorganizuar.

Tel : 049772022

Email : marketingprom@gmail.com

Expired

Share

Advertising