Log in
X

Company Name

SHELL

Phone Number

+386 49 940 014

Company Place

Prishtinë

VOZITËS I AUTOBOTIT (Kategoria CE për Kosove dhe jashtë vendit)

VOZITËS I AUTOBOTIT (Kategoria CE për Kosove dhe jashtë vendit)

Information

Publish Date

21.05.2019

End Date

04.06.2019

Categories

Vozitës

Job Places

Prishtinë

Job Description

AL-Petrol – Shell License

Shpall Konkurs për 7 vende të lira pune.

Pozita e punës: VOZITËS I AUTOBOTIT (Kategoria CE për Kosove dhe jashtë vendit)

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-të dhe kopjen e dokumentave të kerkuara në zyret e AL-Petrol në Miradi e Ulët ,Fushë Kosovë dhe ne email argjent.gashi@alpetrol-ks.com.

Dokumentat e nevojshme për aplikim:

  • Patent shoferin (kategorin CE - valide),
  • ADR (valide)
  • Certifikaten e mjekut (valide)
  • Pasaporten (valide)
  • Certifikaten CPC (e preferuar)
  • Dokumentin që nuk jeni nënhetime nga Policia (obligative) 

AFATI PËR APLIKIM NGA SOT 21.05.2019 –04.06.2019

Expired

Share

Advertising