Log in
X

Company Name

NSH DEUTSCHES SPRACHZENTRUM

Phone Number

+383(44)279188

Company Place

Pejë

ASISTENTE / TRAJNERE

ASISTENTE / TRAJNERE

Information

Publish Date

21.05.2019

End Date

04.06.2019

Categories

| Arsim & Edukim

Job Places

Deçan

Job Description

QENDRA E GJUHËS GJERMANE NSH “DEUTSCHES SPRACHZENTRUM

ASISTENTE/TRAJNERE NË NSH “DEUTSCHES SPRACHZENTRUM”

VENDI: DEÇAN

SHPALLË KONKURËS PER PUNËSIM:

LLOJI I PUNËS: ME AFATA TE CAKTUAR –ME ORAR TE PLOTE

QELLIMI I VENDIT TË PUNËS: ASSISTIMI TRAJNIMI DHE MBIKÇYRJA E INSTITUCIONIT EDUKATIV-ARSIMORË.

DETYRAT KRYESORE TË PUNËS:

 • ZBATIMI I PLANPROGRAMIT 12JAVORË PER AFTESIM TE KANDIDATËVE PËR NIVELIN A1 PËR BASHKIM FAMILJAR NE SHTETIN E GJERMANISË DHE AUSTRISË.
 • PRANIMI I DOKUMENTACIONIT ZYRTARË DHE JOZYRTARË PËR PERKTHIMIN PREJ:
 • GJUHËS SHQIPE NË GJUHË GJERMANE DHE GJUHËS GJERMANE NË GJUHËN SHQIPE.
 • SHOQERIMIN E KANDIDATEVE NE PRISHTINE (VETEM NE DITEN E PROVIMIT ME SHKRIM)
 • DETYRAT DHE OBLIGIMIET TE CILAT DALIN NE BAZE TE PLAN-PROGRAMEVE MESIMORE AKTUALE,
 • RUAJTJEN E DOKUMENTEVE DHE TE DHENAVE SIÇ PARASHIHET NGA AKTET NORMATIVE,
 • RESPEKTIMI I AFATEVE ZYRTARE TE PROVIMEVE,
 • RESPEKTIMI I ORARIT TE PUNES I PERCAKTUAR NGA PUNEDHENESI,DHE RESPEKTIMI I KANDIDATEVE

KUSHTET PËR PUNËSIM:

 • GJINIA: FEMER, KOMUNIKATIVE DHE E RESPEKTUESHME
 • ARSIMIMI: SHKOLLIMI I MESEM, TRAJNIME TE GJUHES GJERMANE
 • NJOHURITE: TE KETE NJOHURI TE GJUHES GJERMANE NE TE FOLUR DHE SHKRIM

DOKUMENTE TE NEVOJSHME:

 • CERTIFIKATA E LINDJES, LETERNJOFTIMI OSE PASAPORTA
 • DIPLOMAT (CERTIFIKATA, NJOHJE) TE KUALIFIKIMEVE
 • DESHMI QE SESHTE NEN HETIME.

MENYRAT PER TE APLIKUAR:

TE INTERESUARIT TE DERGOJNE CV-në E KOMPLETUAR SIPAS KERKESES NE KONKURES

Email: dsz_peja@hotmail.com

+383(44)279188-Prof. për Gjuhë Gjermane FLORENTINË TISHUKI

ADFRESA: QENDRA E GJUHËS GJERMANE –30000,PEJË –RR. MBRETËRESHA TEUTË 154

Expired

Share

Advertising