Log in
X

Company Name

KIDDIE College

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Koordinatore e kopshtit, Edukatore, Edukatore asistente

Koordinatore e kopshtit, Edukatore, Edukatore asistente

Information

Publish Date

21.05.2019

End Date

30.05.2019

Categories

| Arsim & Edukim

Job Places

Prishtinë

Job Description

KIDDIE College shpall KONKURS për

VENDE TË LIRA TË PUNËS

  1. Një (1) Koordinatore e kopshtit;
  2. Një (1) Edukatore;
  3. Një (1) Edukatore asistente.

Kushtet për konkurrim:

  • E domosdoshme përgatitja shkollore universitare – Fakulteti i Edukimit, programi parashkollor;
  • Së paku tri (3) vjet përvojë pune në ndonjë institucion edukativo-arsimor parashkollor (vlen për pozitën nr. 1 dhe 2 );
  • Njohja e gjuhës angleze (e dëshirueshme);
  • Trajnime të programeve të akredituara për zhvillim profesional (e dëshirueshme).

Dokumentet e nevojshme për konkurrim:

  • Rezymeja personale (CV);
  • Letër Motivuese;
  • Kopje e letërnjoftimit apo pasaportës;

Dokumentet e kërkuara për aplikim duhet të dërgohen vetëm në formë elektronike përmes e-mail: info@kiddiecollege-ks.com, ndërsa dëshmitë origjinale (të shkollimit dhe përvojës) do të kërkohen me rastin e intervistimit. Në titullin e e-mailit të shkruhet pozita për të cilën aplikoni!

Vetëm kandidatët që hyjnë në listën e ngushtë, do të kontaktohen!

Afati i fundit për konkurrim: 30 maj 2019

Expired

Share

Advertising