Log in
X

Company Name

Hotel Garden Prishtina

Phone Number

038717177

Company Place

Prishtinë

Ndihmës Kuzhinier

Ndihmës Kuzhinier

Information

Publish Date

23.05.2019

End Date

23.06.2019

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Ndihmës Kuzhinier

  • Të assistoj në Punët e Kuzhinierit.
  • Të pranon detyra nga Kuzhinieri, të bënë para përgaditjet e ushqimeve të ndryshme .
  • Të ndërmerrë detyra të tjera që mund të përcaktohen herë pas here nga Kuzhinieri.
  • Të mbajë standardin e caktuar nga Kuzhinieri.

Të gjithë Personat e interesuar duhet të dërgojne Cv me 1 fotografi , si dhe të gjitha

rekomandimet që i posedojnë në: apliko@hotelgarden-ks.com me

Subjet: Emertimi i vendit : Ndihmës Kuzhinier

Shembull

Email: apliko@hotelgarden-ks.com

Subject: Ndihmes Kuzhinier

Vini re: Përparësi do të kenë të gjithë personat e shkolluar në laminë e Kulinarisë si dhe ata me

përvojë pune.

Expired

Share

Advertising