Log in
X

Company Name

HR PARTNERS

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Angular Developer

Angular Developer

Information

Publish Date

10.06.2019

End Date

30.06.2019

Categories

Programer

Job Places

Prishtinë

Job Description

”HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një klient me baze ne SHBA, per zyret ne Prishtine, rekrutimin e stafit për poziten: Angular Developer

REQUIRED SKILLS

 • 2+ years developing production Javascript
 • Experience with Angular framework
 • Experience with RESTful JSON APIs
 • Experience with HTML5, CSS, particularly for responsive web applications
 • Understanding of cross-browser capabilities and web standards
 • Advanced understanding of Object Oriented Programming
 • Experience with version control (GIT)
 • Strong debugging and troubleshooting skills
 • Solid analytical/problem-solving skills
 • Self-motivated/independent/resourceful
 • Fluent or working knowledge of English Language

RESPONSIBILITIES

 • Code, develop, test, debug, and design features of software
 • Perform code reviews and refactor code as necessary
 • Ensure the technical feasibility of UI/UX designs
 • Take responsibility for code that you’ve written
 • Build reusable code and libraries for future use
 • Optimize overall applications performance and page-load latency
 • Stay current on the latest development practices and technology (Angular, HTML, CSS, etc.)
 • Research, compare, experiment with and integrate new services and frameworks
 • Share your experience with your colleagues, review code, help improve others

WORKING LOCATIONS & ADDITIONAL INFO

 • Location: Prishtina, Republic of Kosova
 • Employment Status: Full-Time Employee with competitive salary, bonus program + other benefits
 • Other: travel to US, Europe or other client locations may be expected

HR Partners është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.

Expired

Share

Advertising