Log in
X

Company Name

BINNI

Phone Number

Company Place

Vushtrri

Mirëmbajtëse/Pastruse (4 pozita)

Mirëmbajtëse/Pastruse (4 pozita)

Information

Publish Date

28.05.2019

End Date

28.06.2019

Categories

| Pastrues

Job Places

Vushtrri

Job Description

Kompania BINNI

Lokacioni: Vushtrri

Shpall konkurs për plotësimin e vendit të punës:

  1. Mirëmbajtëse/Pastruse, (4 pozita)

Pozitat e kërkuara më lartë kanë rëndësi të vecantë në BINNI, duke marrë parasyshë që kompania Binni veçohet me produkte elitare, ambient unik, shërbim cilësor dhe perkujdesje të vecantë ndaj klientit.

Jemi vend pune ku për çdo punëtor ofrojmë mundësi të barbarta karriere dhe avancimi profesional.

Nga kanditadët kërkohet:      

  • Përvoje ne fushë të ngjashme.
  • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.
  • Te ketë paraqitje profesionale,
  • Detyrat dhe angazhimi është në mirembajtjen e hapsirave punuese.

PAGESA:   Konkuruese.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-te e tyre se bashku me nje fotografi në: dukagjin.ademaj@binni.biz

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen.

Expired

Share

Advertising