Log in
X

Company Name

APPK - Agjensioni i Përkrahjes së Punësimit Kosovë

Phone Number

038/554-155 dhe 038/554-166

Company Place

Prishtinë

Trajner për mbajtjen e trajnimeve për Mbledhje, Kultivim dhe Përpunim të Frutave të Malit dhe Bimëve Mjekësore (2)

Trajner për mbajtjen e trajnimeve për Mbledhje, Kultivim dhe Përpunim të Frutave të Malit dhe Bimëve Mjekësore (2)

Information

Publish Date

29.05.2019

End Date

14.06.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Expired

Share

Advertising