Log in
X

Company Name

Mobileria ALBED

Phone Number

Company Place

Vushtrri

Dizajner/e (Shitës/e) (1), Shitëse (2)

Dizajner/e (Shitës/e) (1), Shitëse (2)

Information

Publish Date

29.05.2019

End Date

15.06.2019

Categories

| IT & Dizajn | Shitje

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

Albed shpallë Konkurs për plotesimin e vendeve të punës në Fushë Kosovë.

 1. Dizajner/e (Shitës/e),
 2. Shitëse

1. Nga kanditadët nga pozita (1) kërkohet :

 • Te ketë paraqitje profesionale,
 • Njohuri në Arkitekturë, Dizajn,
 • Njohuri të programeve për Arkitektur.
 • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.
 • Mirepritja e klientëve dhe ofertimi në bazë të kerkesave.


2. Nga kanditadët nga pozita (2) kërkohet :

 • Të ketë të kryer shkollën e mesme apo kualifikimin e lartë,
 • Përvoja në sektorin e mobilieve do të jetë përparsi,
 • Te jetë kreative dhe të ketë aftësi komunikuese,
 • Të jetë e gatshëm të punojë edhe jashtë orarit,

Konkursi do të jete i hapur deri me datën 15/06/2019

Për aplikim duhet të paraqiteni personalish në ALBED në Fushë Kosovë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook