Log in
X

Company Name

Matcha Coffee and Eatery

Phone Number

049/759-559

Company Place

Prishtinë

Barista/ Shankist, Ndihmes kuzhinier

Barista/ Shankist, Ndihmes kuzhinier

Information

Publish Date

29.05.2019

End Date

12.06.2019

Contact Person

Categories

| Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Matcha Coffee and Eatery eshte nje restorant i cili sherben ushqime te shendetshme si supa, sallata, sandwich, smoothies, matcha tea and late si dhe caffee e te tjera. Matcha Coffee and Eatery do te hapet ne fillim te muajit Qershor dhe ka nevoj per staf perkatesisht per Barista/ Shankist per pergaditjen e kafes si dhe ndihmes kuzhinier.

Pozita te lira.

Kerkojme baristas qe ka njohuri bazike ne kafiteri dhe eksperienc ne pergaditjes e te gjitha llojeve te kafe. Gjithashtu kerkohet ndihmes kuzhinier/ e me eksperienc pune ne restorante.

DETYRAT DHE PERGJEGJSITE

  • Pergatitje te kafeve
  • Detyra te tjera rreth mirembajtjes se shankut.
    _________________________
  • Pergaditja e sallatave, sandwicheve dhe pergaditja/ prerja dhe grirja e perberesve te menus tone.
  • Detyra te tjera te tjera rreth kuzhine

KUALIFIKIMET

  • Pervoja e punes si baristas/ shankist eshte perparesi.
  • Pervoja e punes si ndihmese kuzhine ne restorante.

MENYRA E APLIKIMIT

  • Te interesuarit mund te na kontaktojne ne numrin tone te telefonit: 049/759-559

Adresa: Fazli Grajqevci, no: 104, Prishtine 10000, Kosovo (rruga e kafeve te vogla)

Expired

Share

Advertising