Log in
X

Company Name

AgroKor Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Ambullantiv per Horecha (2), Merchendaiser (1)

Ambullantiv per Horecha (2), Merchendaiser (1)

Information

Publish Date

29.05.2019

End Date

30.06.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj,shpall

Konkurs për vende të reja pune ne keto pozita:

1. Ambullantiv per Horecha (2)

2. Merchendaiser (1)

Orari i plote.

Kualifikimi per vendet e punes

Diploma e shkolles se mesme obligative,

Diploma e fakulltetit e preferuar,

Pervoja punes se paku 1 vite obligative.

Kandidatet duhet te posedojn patent shoferi te kategoris B.

Pershkrimi i punes:

Per poziten numer 1-Ambullantiv per Horecha

Vizitat e regullta ditore tek pikat shitese,

Shitjet e regullta ditore tek pikat shitese ,

Zhvillimi i tregut me hapjen e pikave te reja shitese,

Njohja e terenit,

Raportim ne baza ditore tek departamenit shitjes,Etj
Per poziten numer 2-Merchendaiser:

- Pergjegjes per mbushjen ruajtjen dhe ritjen e pozicionimeve neper rafta dhe extra pozitave ne markete te ndryshem,

- Pergjegjes per kontrollimin e cmimeve dhe afateve te produkteve, Etj.

Shkarko Aplikacionin

Aplikacionin e shkarkuar e plotesoni ne formen elektronike, dhe se bashku me CV, dokumentet tjera dhe foton i dergoni ne email adresen: burimenjerzore@agrokor-ks.com

Data e fundit per aplikim 30.06.2019

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook