Log in
X

Company Name

Sach Pizza

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Pergjegjës të ndrrimit (2), Kuzhinier dhe pizzaman (4), Ndihmes kuzhine (4), Arkatare (2), Barist/e (2), Banakiere (3), Kamarier/e (5), Delivery (2)

Pergjegjës të ndrrimit (2), Kuzhinier dhe pizzaman (4), Ndihmes kuzhine (4), Arkatare (2), Barist/e (2), Banakiere (3), Kamarier/e (5), Delivery (2)

Information

Publish Date

30.05.2019

End Date

13.06.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Expired

Share

Advertising