Log in
X

Company Name

Liri

Phone Number

044 441 446

Company Place

Prizren

Punëtor/e (20)

Punëtor/e (20)

Information

Publish Date

30.05.2019

End Date

13.06.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prizren

Job Description

KONKURS


Fabrika Konditorike Liri me seli ne Prizren shpall konkurs për 20 vende të lira të punës.
 
Fabrika Liri kërkon të punësoj:  
10 Punëtor meshkuj dhe 10 Punëtore femra në prodhim.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

- Të jetë i shkathët, të punoj në grup dhe të jetë I motivuar për pune.
 
Ne ofrojm kushte te mira të punës, transport dhe ushqim,Sigurim ne aksidente,trajnime ne pune,kontrat afatgjate dhe pagë atraktive.

Për të aplikuar duhet të paraqiteni personalisht në zyret tona të cilat gjenden në Prizren në rrugën Ukë Bytyqi pa numër, ku do ti nënshtroheni një interviste të shkurtër dhe do të plotësoni aplikacionin e punës.

Afati për aplikim deri më 30 Qershor 2019.

Expired

Share

Advertising