Log in
X

Company Name

Qendra per studime mjedisore Envirokos

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Asistent i Projektit në Menaxhimin e Mjedisit

Asistent i Projektit në Menaxhimin e Mjedisit

Information

Publish Date

31.05.2019

End Date

12.06.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Titulli i Pozicionit të shpallur: Asistent i Projektit në Menaxhimin e Mjedisit

Përmbajtja e shpalljes:

  • Qendra për studime mjedisore Envirokos me seli në Prishtië shpall këtë konkurs pune duke kërkuar kandidatë kompetentë ngafusha e menaxhimit të mjedisit
  • Kandidatët e interesuar duhet të kenë diplomën bachelor nga hidroteknika, kimia ose biodiversiteti.
  • Njohja e legjislacionit mjedisor vendor dhe të Komisionit Europian është e mirëseardhur.
  • Angazhimi në projektet mjedisore, si dhe njohja e gjuhës angleze, konsiderohen si përparësi.
  • Pozita e punës është e plotë me një periudhë provuese në përputhje me legjislacionin në fuqi.

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-në e tyre dhe si opsion një letër motivuese në adresën elektronike: envirokos@gmail.com, deri më 12 qershor 2019.

Vetëm kandidatët e suksesshëm do të kontaktohen për intervistim.

Expired

Share

Advertising