Log in
X

Company Name

CNC NOLL shpk

Phone Number

Company Place

Fushë Kosovë

Operator teknik (3)

Operator teknik (3)

Information

Publish Date

01.06.2019

End Date

15.06.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

Kompania CNC NOLL SHPK ne Fushe Kosove shpall konkurs per:

Operator teknik (3 Pozita)

Puna eshte ne fabriken me moderne, e paisur me teknologji CNC te brendeve ma te mira boterore per frezime dhe tornime.

- Operator te pershtateshum jane kandidatet me drejtime te makinerise te mesum apo te larte.

- Kandidati duhet te kete shkathtesi ne pune mekanike dhe njohje te kompjuterve.

- E deshiruar njohja e Solid Works dhe Solid Cam.

Ne objektet tona do te zhvillohen trajnime per kete lloje pune ne perditeshmeri dhe  trajnime disa ditore.

Aplikimi nepermjet e-mail adreses
info@cnc-noll.com dergoni CV, te perzgjedhurit do te ftohen me telefon per intervist.

Expired

Share

Advertising