Log in
X

Company Name

Natural Air Care

Phone Number

045 611 512

Company Place

Prishtinë

Agjent te Shitjes ne teren (30)

Agjent te Shitjes ne teren (30)

Information

Publish Date

02.06.2019

End Date

16.06.2019

Categories

Shitje

Job Places

Të gjitha qytetet

Job Description

"Natural Air Care" e vetmja kompani udheheqese ne rajon e liqensuar per paisje shendetesore per ajer. e themeliar ne vitin 1987 ne Zvicerr, tani me perfaqesi edhe ne Kosove.

Ne shpallim konlurs per: Agjent Shitje ne teren (30 Pozita).

Vendi i punes: ne tere Kosoven.

Detyrat dhe pergjegjesite:

*Promovon dhe shet paisje te cilat ofrojne shendet per ambientet tona,

*Identifikon mundesite per shitje dhe gjetjen e klienteve te rinje,

*Pergatit propozime, zgjedhje dhe negocion oferta,

*Mirembane marredhenie te vazhdueshme me kliente.

Kualifikimet e kerkuara:

*Pervoja e punes ne shitje direkte perparesi,

*Aftesi te shkelqyera komunikuese dhe aftesi per te punuar ne ekip,

*Te jete i gatshem te punoje me orar fleksibil,

*Puna ne çift eshte perparesi,

*Te posedoje patente shofer te kategorise B.

Ju do te jeni pjese e nje mjedisi dinamik ku fokusi kryesor eshte shitja. Kompania ofron bonuse ne baze te arriturave te targetit te shitjes.

Seminare te rregullta brenda dhe jashte vendit.

Te gjithe kandidatet e interesuar duhet t'i dorezojne CV-te e tyre ne forme elektronike ne e-mailin: tsimnica@hotmail.com

Apo na kontaktoni ne kete numer te telefoni: 045 611 512 (Thirrjet pranohen nga ora 10:00 deri 16:00.

Afati i fundit per aplikim: 16 Qershor 2019.

Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen.

Expired

Share

Advertising