Log in
X

Company Name

The North Unicorn

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Kategori menaxher/e - (Pajisje teknike ushqimore, produkte ushqimore, tekstil shtëpiak dhe veshëmbathje), Kategori menaxher/e - (Ultra Fresh Food)

Kategori menaxher/e - (Pajisje teknike ushqimore, produkte ushqimore, tekstil shtëpiak dhe veshëmbathje), Kategori menaxher/e - (Ultra Fresh Food)

Information

Publish Date

03.06.2019

End Date

23.06.2019

Categories

Menaxher

Job Places

Prishtinë

Job Description

The North Unicorn është një kompani e re në Kosovë, me përkushtim që të krijojë një zinxhirë të marketeve me “zbritje të mençur”. Si kompani e cila ka në fokus zhvillimin dhe ofrimin e mundësive për punësim ofron rreth 300 vende të lira të punës në të gjitha qytetet e Kosovës.

Pozitat e lira:

 • Kategori menaxher/e - (Pajisje teknike ushqimore, produkte ushqimore, tekstil shtëpiak dhe veshëmbathje)
 • Kategori menaxher/e - (Ultra Fresh Food)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Hulumtimi dhe analizimi i të dhënave dhe njohurive rreth tregut;
 • Kërkimi i njohurive për nevojat dhe dëshirat e konsumatorëve;
 • Plani dhe zbatimi i strategjive afatgjata të zhvillimit për kategoritë e produkteve;
 • Krijimi i strategjisë për pozicionimin e një kategorie produktesh në mënyrë që të
 • maksimizohet dukshmëria e tij.

Aftësitë dhe njohuritë:

 • Aftësi të shkëlqyeshme menaxhuese;
 • Nivel të lartë të vetëdijësimit komercial;
 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, shitjes dhe negocimit;
 • Njohja e gjuhës angleze.

Kualifikimi dhe përvoja:

 • Diplomë Bachelor ose Master në menaxhment, ekonomi apo fusha tjera relevante;
 • Përvojë e dëshmuar në pozita menaxhuese apo role të ngjashme.

Konkursi do të jetë i hapur deri me datën 23.06.2019

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke klikuar në butonin “Apliko” ose duke e dërguar CV në këtë e-mail apliko@thenorthunicorn.com

Expired

Share

Advertising