Log in
X

Company Name

The North Unicorn

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Menaxher/e i/e shitjes

Menaxher/e i/e shitjes

Information

Publish Date

03.06.2019

End Date

23.06.2019

Categories

Menaxher

Job Places

Prishtinë

Job Description

The North Unicorn është një kompani e re në Kosovë, me përkushtim që të krijojë një zinxhirë të marketeve me “zbritje të mençur”. Si kompani e cila ka në fokus zhvillimin dhe ofrimin e mundësive për punësim ofron rreth 300 vende të lira të punës në të gjitha qytetet e Kosovës.

Pozita e lirë: Menaxher/e i/e shitjes

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Menaxhon, organizon dhe siguron efikasitetin e tërë procesit të punës në fushën e programit të caktuar të shitjes;
 • Menaxhon stafin dhe përcakton planin e shitjes;
 • Analizon prezencën e produkteve në treg (konkurrencën, çmimet, promocionet, marketingun);
 • Të bëjë propozime për të rritur shitjet dhe performancat e marketeve dhe për të marrë masat e nevojshme sa më parë.

Aftësitë dhe njohuritë:

 •  Aftësi të shkëlqyeshme menaxhuese;
 •  Nivel të lartë të vetëdijësimit komercial;
 •  Të jetë në gjendje te marrë vendime dhe përgjegjësi;
 •  Aftësi të shkëlqyeshme organizative dhe të menaxhimit të kohës;
 •  Njohja e gjuhës angleze

Kualifikimi dhe përvoja:

 • Diplomë universitare Bachelor ose Master në menaxhment, ekonomi apo fusha tjera relevante;  
 • Përvojë në punë dhe detyra të ngjashme (e dëshirueshme përvojëmenaxheriale në fushë të njejtë).

Konkursi do të jetë i hapur deri me datën 23.06.2019

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke klikuar në butonin “Apliko”, ose duke e dërguar CV në këtë e-mail apliko@thenorthunicorn.com

Expired

Share

Advertising