Log in
X

Company Name

ARTIGUM Management

Phone Number

+383 46 167 041 & +383 46 167 042

Company Place

Rajonale

Mësimdhënës/e për gjuhën Gjermane

Mësimdhënës/e për gjuhën Gjermane

Information

Publish Date

01.07.2019

End Date

03.07.2019

Categories

Arsim & Edukim

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania gjermane ARTIGUM Management, me përfaqësi në Prishtinë, shpallë:

Konkurs për Mësimdhënës/e të gjuhës Gjermane për Mitrovicë dhe Gjilan

Titulli: Mësimdhënës/e për gjuhën Gjermane

Kontrata: Me afat te caktuar – 1 vjeçare me mundësi vazhdimi

Orari: I plotë – 40 orë në javë, si dhe gjysme orari 20 orë në javë

I përgjigjet: Menaxherit Rajonal

Obligimet kryesore:

  • Organizon dhe mban kurset e gjuhës gjermane sipas standardeve të kërkuara

Kualifikimet:

  • Studimet Bachelor ose Master në Gjuhën Gjermane ose në ndonjë fushë të përafërt, por me dëshmi rreth njohjes së gjuhës gjermane në nivelin B2 ose C1

Përvoja:

  • Të ketë përvojë në organizimin dhe mbajtjen e kurseve të gjuhës gjermane

Aftësitë:

  • Aftësi të theksuara organizative dhe komunikative
  • Aftësi të theksuara pedagogjike

Dokumentet e kërkuara për aplikim:

  • Biografia në gjuhën gjermane dhe në gjuhën shqipe
  • Kopjet e diplomave të edukimit të përfunduar dhe të nivelit të gjuhës
  • Kopjet e diplomave dhe dokumentet e tjera që tregojnë për kurse ose programe trajnuese/edukative të përfunduara
  • Referenca nga punëdhënësit paraprak

Konkursi është i hapur deri më 15 Qershore 2019, në ora 16:00. Aplikacionet dërgohen VETËM në adresën elektronike tomorr.arifi@artigum.com.

Kompania ARTIGUM është kompani stabile dhe ofron mjedis atraktiv për punë.

Expired

Share

Advertising