Log in
X

Company Name

ARTIGUM Management

Phone Number

+383 46 167 041 & +383 46 167 042

Company Place

Rajonale

Infermiere (Gjermani)

Infermiere (Gjermani)

Information

Publish Date

01.07.2019

End Date

03.07.2019

Categories

| Infermieri

Job Places

Gjermani

Job Description

ARTIGUM KOSOVA

Agjencion për ndërmjetësim dhe punësim, brenda dhe jashtë vendit,

OFRON:

Mënyrë plotësisht falas, ligjore dhe të sigurt deri tek vendi i punës në Gjermani.

Mundësi pune për Infermiere (motër medicinale) në klinika, shtëpi pleqsh dhe shërbime kujdesi në terren për pacientët anembanë Gjermanisë.

 Ne ofrojmë:

  • Kurse falas të gjuhës gjermane në shumë qytete të Kosovës prej nivelit A1-B2
  • Procedurën falas të marrjes të certifikatës B1/B2 në institucionet Telc, OSD ose Goethe.
  • Organizimin e intervistave me punëdhënës gjatë kohëzgjatjes të kursit të gjuhës gjermane
  • Gjetjen e akomodimit në Gjermani
  • Organizim të kurseve të nivelit B2 dhe pregatitje për Kennstnisprüfung në Kosovë, si dhe dhënia e këtij provimi në Gjermani
  • nostrifikim i diplomës tuaj
  • Procedurë falas ( ANERKENNUNG) deri në marrjen e licencës për punë
  • (URKUNDE)

Të interesuarat/it mund të na shkruajnë në adresën elektronike tomorr.arifi@artigum.com, ne facebook: Artigum Kosova, si dhe në web faqen tonë: www.infermieregjermani.com.

Gjithashtu mund t’na kontaktojnë përmes telefonit në numrin: +383 46 167 041.

Nuk marrim asnjë pagesë për shërbimet tona sepse ARTIGUM ËSHTË  AGJENCION LEGAL DHE I LICENCUAR

Expired

Share

Advertising