Log in
X

Company Name

Boutiques ICE BOYS

Phone Number

+383 49 580 056

Company Place

Gjilan

Shitëse (2)

Shitëse (2)

Information

Publish Date

03.06.2019

End Date

17.06.2019

Categories

Shitje

Job Places

Gjilan

Job Description

K O N K U R S   P U N E

Boutiques ICE BOYS – Gjilan, shpall konkurs per 2 Shitëse

Kushtet:

Preferohet pervoja e punes

Gadishmeri ne pune me orar fleskibil

Te kete aftesi te mire komikuese dhe te jene ne sherbim te shkqeyshem ndaj klienteve.

Te gjithe te interesuarat pte lajmrohen ne numer te telefonit +383 49 580 056 (Whats app, Viber)

Apo te vijn direkt tek lokali ne Qendren Tregtare "Agmia", kati i 2.

Expired

Share

Advertising