Log in
X

Company Name

DT MINING SHPK

Phone Number

+38349301049

Company Place

Prishtinë

Minandezës i certifikuar, Inxhinier i Xehetraisë, Manipulues me makineri, Ndihmës manipulues, Shofer kamioni

Minandezës i certifikuar, Inxhinier i Xehetraisë, Manipulues me makineri, Ndihmës manipulues, Shofer kamioni

Information

Publish Date

03.06.2019

End Date

17.06.2019

Categories

Inxhinier | Vozitës | Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

DT MINING SHPK” me numër të biznesit 811287350 me adresë në Prishtinë,  shpall:
K O N K U R S

Titulli i pozitave të lira:

  1. Minandezës i certifikuar
  2. Inxhinier I Xehetraisë
  3. Manipulues me makineri
  4. Ndihmës manipulues
  5. Shofer kamioni

Kualifikimet profesionale dhe kërkesat për poziten numër 1:

1. Të jet i certifikuar nga Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM).

2. Të ketë përvoje punë në këtë lëmi,

3. Të prezentoj certifikaten mjekësore CM202.

4. Të prezentoj Certifikaten nga Gjykata themelore si dhe

5. Vërtetimi i lshuar nga policia për të kaluaren kriminale.

Kualifikimet profesionale dhe kërkesat për poziten numër 2:

  1. Të jetë inxhinier i diplomuar i Xehetarisë
  2. Të ketë përvoje punë në këtë lëmi,
  3. Të prezentoj certifikaten mjekësore CM202.
  4. Të prezentoj Certifikaten nga Gjykata themelore si dhe
  5. Vërtetimi i lshuar nga policia për të kaluaren kriminale.

Kualifikimet profesionale dhe kërkesat për poziten numër 3,4 dhe 5:

       1. Të ketë përvoje punë në këtë lëmi,

       2. Të prezentoj certifikaten mjekësore CM202.

       3.Të prezentoj Certifikaten nga Gjykata themelore si dhe

       4. Vërtetimi i lshuar nga policia për të kaluaren kriminale.

       5. leja e vozitjes për kategroin e kërkuar me ligj

       6. Trajnime profesionale në lëmin e eksplozivëve është përparësi

Të gjithë të interesuarit për pozitat e lartcekura  mund të aplikojnë  duke derguar dokumentet ne email:  dt.miningpr@gmail.com apo duke dorëzuar fizikisht dokumentet në adresen: Rruga Vicianum, Arbëri, (ish-Dragodan), pwrball Sach Caffe: +38349301049


Konkursi është i hapur  deri më dt. 18.06.2019

Expired

Share

Advertising