Log in
X

Company Name

Perfect Clean

Phone Number

049 577 774

Company Place

Prishtinë

Punëtore Femra për Pastrim (5 Pozita)

Punëtore Femra për Pastrim (5 Pozita)

Information

Publish Date

05.06.2019

End Date

19.06.2019

Categories

| Pastrues

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS PUNE

Punëtore Femra për Pastrim (5 Pozita)

  • Pervojë pune në pastrim,
  • Njohuri rreth punës dhe të jete korrekte ne punë,
  • Orari dhe pagesa me marrveshje.

Te interesuarit të kontaktojn në numrin telefonit 049 577 774, ose ne zyret tona ne Adresen: Lagjja Kalabria ne Prishtine.

Expired

Share

Advertising