Log in
X

Company Name

KING SECURITY SH.P.K

Phone Number

+377 (0)45 222 739, +386 (0)49 222 739

Company Place

Prishtinë

Sigurim Fizik (40)

Sigurim Fizik (40)

Information

Publish Date

05.06.2019

End Date

25.06.2019

Categories

Sigurim Fizik

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania e sigurimit “KING SECURITY” shpallë konkurs për vende të lira pune me mundësi punësimi të menjëhershëm.

Pozita: Sigurim Fizik, 40 Persona

Kualifikimet e kërkuara:

  • Diplomën e shkollës së mesme
  • Çertifikata nga policia që nuk jeni në hetime
  • Aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune nga ora 08:00 deri 16:00 në zyret e kompanisë, adresa: Rr.Garibaldi nr.7/5 (përballë parkingut të Grandit). Prishtinë,ose dergoni CV-në me fotografi në e-mail adresën: king-security@hotmail.com.

Të gjithë aplikuesit të cilët i plotësojnë kushtet,do të ftohen në intervistë pas aplikimit.

Data e fundit për aplikim është 25.06.2019,ora 16:00!

Me ju në çdo kohë, KING Security

Expired

Share

Advertising