Log in
X

Company Name

CLOX L.L.C.

Phone Number

044-905-588

Company Place

Ferizaj

Shitëse (F) (8 pozita), Shitës (M) (1 pozitë), Arkatare (F) (3 pozita)

Shitëse (F) (8 pozita), Shitës (M) (1 pozitë), Arkatare (F) (3 pozita)

Information

Publish Date

06.06.2019

End Date

20.06.2019

Categories

| Shitje | Arkatar

Job Places

Ferizaj

Job Description

Kompania e brendeve italiane të modës “CLOX L.L.C.”, me rastin e hapjes së lokalit të veshmbathjeve në qendrën “The Village-Shopping&Fun”, shpall konkurs për pozitat:

 1. Shitëse (F) – 8 pozita,
 2. Shitës (M) – 1 pozitë,
 3. Arkatare (F) – 3 pozita

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Shërbimi ndaj klientit, përshtatja dhe kuptimi i nevojave të tyre;
 • Kujdeset që të gjitha veshjet të jenë të gatshëme për ekspozim në dyqan;
 • Menaxhon dhe realizon të gjitha proceset e pagesave të klientëve (arkatare);
 • Informohet nga konsumatorët për kërkesat/ankesat e tyre dhe raporton tek menaxherët;
 • Përgjegjësia për mirëmbajtjen e dyqanit dhe produkteve.

Kushtet për aplikim :

 • Të ketë të mbaruar së paku shkollën e mesme;
 • Përvojë pune në fushat relevante përbën avantazh;
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese;
 • Njohja e gjuhës angleze apo italiane do të jenë përparesi;
 • Të ketë etikë të lartë dhe paraqitje profesionale në punë;
 • Të jenë të gatshëm për punë me orar fleksibil;
 • Kandidatët preferohen të jenë nga rajoni i Ferizajt apo rrethina;
 • Kandidatët të cilët hyjnë në listën e ngushtë do të duhet të sjellin dokumentin që vërteton se nuk janë nën hetime.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV në adresën elektronike info@clox.fashion duke cekur pozitën për të cilën aplikoni në subject.

Afati i fundit për aplikim 20 Qershor 2019

Expired

Share

Advertising