Log in
X

Company Name

NEW YORKER

Phone Number

Company Place

Rajonale

PUNONJËS/E NË SHITJE (M/F) / VERKÄUFER (M/W)

PUNONJËS/E NË SHITJE (M/F) / VERKÄUFER (M/W)

Information

Publish Date

06.06.2019

End Date

20.06.2019

Categories

| Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description


Si një kompani e suksesshme e modës për të rinj, NEW YORKER është e përfaqësuar në mbarë botën me 1000 filiale në 40 shtete dhe po rri-tet vazhdimisht. Me një ekip prej rreth 18000punonjësish, ne punojmë me ritmin e kohës dhe vlerësojmë një marrëdhënie miqësore. Përmes pasionit tonë për modën, spontanitetit dhe shpejtësisë sonë, ne kemi qenë një pjesë solide e modës për mbi 40 vjet. Bëhuni pjesë e stafit tonë!

Gjatë hyrjes në treg, ne po kërkojmë për filialin në Prishtinë:

PUNONJËS / PUNONJËSE NË SHITJE (M/F)

PROFILI YT:                                                                                            

 • Formim profesional në fushën
 • Përbën përparësi përvoja në sektorin e shitjeve me pakicë të tekstileve   
 • I orientuar ndaj klientëve dhe shërbimeve
 • Fleksibilitet dhe angazhim
 • Aftësi për të punuar në grup dhe forcë komunikimi
 • Prirje për modën dhe identifikimi me NEW YORKER

PUNA JOTE:

 • Këshillimi i klientëve dhe shitja
 • Kryreja e veprimeve me arkën
 • Kujdesi dhe prezantimi i mallrave
 • Trajtimi i indikatorëve/shifrave të biznesit

OFERTA JONË:

NEW YORKER ju ofron një mjedis pune tërheqës me sfida emocionuese dhe mjaft hapësirë për idetë tuaja. Përveç ofertave dhe përfiti-meve interesante të punonjësve, juve ju pret një staf i hapur dhe dinamik me hierarki të sheshtë dhe rrugë të shkurtra vendosjeje. A e kemi zgjuar interesin tuaj? Atëherë presim me kënaqësi aplikimin tënd online duke dhënë datën më të parë të mundshme të fillimit të punës si dhe idenë tënde mbi pagën.

Person kontakti : asalkanovic@newyorker.de & bivanovic@newyorker.de

www.jobs.newyorker.de/en


Als erfolgreiches Young Fashion Unternehmen ist NEW YORKER weltweit mit 1.000 Filialen in 40 Ländern vertreten und kontinuierlich auf Wachstumskurs. Mit einem Team von rund 18.000 Mitarbeitern arbeiten wir am Puls der Zeit und legen Wert auf ein freundschaftliches Mit-einander. Durch unsere Leidenschaft für Mode, unsere Spontanität und Schnelligkeit haben wir es geschaft, seit über 40 Jahren ein fester Bestandteil der Modewelt zu sein. Werde Teil unseres Teams!

Mit dem Eintritt in den Markt suchen wir folgende Mitarbeiter in unseren Filialen in Pristina:

VERKÄUFER (M/W)

DEIN JOB:

 • Kundenberatung und Verkauf 
 • Durchführung der Kassiertätigkeiten
 • Warenplege und Warenpräsentation
 • Umgang mit betrieblichen Kennzahlen
 • Teamfähigkeit und Kommunikationsstärke
 • Modeainität und Identiikation mit NEW YORKER

 DEIN PROFIL:

 • Abgeschlossene kaufmännische Ausbildung
 • Berufserfahrung im Textileinzelhandel
 • Kunden- und Serviceorientierung
 • Flexibilität und Engagement

UNSER ANGEBOT:

NEW YORKER bietet dir ein attraktives Arbeitsumfeld mit spannenden Herausforderungen sowie viel Spielraum für eigene Ideen. Neben interessanten Mitarbeiterangeboten und Sozialleistungen erwartet dich ein ofenes und dynamisches Team mit lachen Hierarchien und kurzen Abstimmungswegen. Haben wir dein Interesse geweckt? Dann freuen wir uns auf eine Online-Bewerbung unter Angabe deines frühestmöglichen Eintrittstermins und deiner Gehaltsvorstellung.

Ansprechpartner: asalkanovic@newyorker.de & bivanovic@newyorker.de

www.jobs.newyorker.de/en

Expired

Share

Advertising