Log in
X

Company Name

Asthma

Phone Number

045100094

Company Place

Prishtinë

Agjentë/e te shitjes (30)

Agjentë/e te shitjes (30)

Information

Publish Date

06.06.2019

End Date

20.06.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Asthma shpall konkurs per 30 agjent te shitjes

Kompania Zvicrane Asthma kerkon 30 Agjentë/e te shitjes dhe!

Deshironi qe ëndrrat per një punë te mirë dhe stabile tu behen realitet, atëher aplikoni!

Kushtet te cilat duhet plotësuar për agjent te shitjes janë si ne vijim:

 • Te ketë Patent shofer te kategoris B
 • Te kenë veturë personale
 • Te jene Komunikative (njohuri ne shitje direkte)
 • Arsimimi i mesem (te pakten)
 • Çiftet kan perparesi ( Mashkull Femer)

Kompania ofron kushte shume te mira pune:

 • Paga me standard Evropiane
 • Udhtime te rregullta Jasht vendit
 • Posedimi I Pasaportes eshte obligativ
 • Seminare ne baza mujore
 • Trajnime dy javore
 • Certifikim pas trajnimeve

Te gjithe te interesuarit te aplikojn permes kesaj email adrese aplikoketu@outlook.com 

Per ndonje informate shtese mund te kontaktoni ne kete numer telefoni 045100094 prej ores 10:00 deri 15:00

Expired

Share

Advertising