Log in
X

Company Name

Art Caffe

Phone Number

045 242 715

Company Place

Prishtinë

Kuzhinier (2), Shankist (1), Ndihmës Kamarier (2)

Kuzhinier (2), Shankist (1), Ndihmës Kamarier (2)

Information

Publish Date

06.06.2019

End Date

20.06.2019

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

"Art Caffe", shpall konkurs për:

  1. Kuzhinier (2 Pozitë),
  2. Shankist (1 Pozitë),
  3. Ndihmës Kamarier (2 Pozita).

Përvoja e punës e obligueshme për të gjitha pozitat.

Stafit i ofrohet pushim veror, si dhe pagese te kontributeve pensionale.

Të interesuarit të na kontaktojnë në këtë numër: 045 242 715.

Adresa: Afër Raiffeisen Bank, mbrapa Teatrit Kombëtar - Prishtinë.

Afati i fundit për aplikim: 20.06.2019.

Expired

Share

Advertising