Log in
X

Company Name

Këshilli Gjyqësor i Kosovës

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Zyrtar për Përkthime (3), Zyrtar për Informim dhe Monitorim të Mediave (1)

Zyrtar për Përkthime (3), Zyrtar për Informim dhe Monitorim të Mediave (1)

Information

Publish Date

06.06.2019

End Date

13.06.2019

Categories

| Ministri

Job Places

Mitrovicë

Job Description

Expired

Share

Advertising