Log in
X

Company Name

Autopjesë Partner Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Menaxher i blerjes (importit) - Prizren

Menaxher i blerjes (importit) - Prizren

Information

Publish Date

06.06.2019

End Date

22.06.2019

Categories

Menaxher

Job Places

Prizren

Job Description

AutoPjesë Partner është një kompani gjermano-shqiptarë me aktivitet në Kosovë dhe Shqipëri.

Që prej themelimit tonë në vitin 2006, ne kemi pasur një rritje të jashtëzakonshme dhe tani jemi një ndër kompanitë kryesore në shitjen me shumicë të auto pjesëve, vajrave, aksesorëve, pajisjeve dhe shërbimeve.

Stafi ynë prej rreth 60 kolegëve, në 11 dyqane në Kosovë e Shqipëri, shërben tregun e auto serviseve dhe auto pjesëve.

Bazuar në edukimin dhe përvojën tonë në Gjermani, ne kemi ndërtuar një strukturë të kompanisë, e cila korrespondon me ato të kompanive moderne evropiane.

 Pozita e hapur:

  • Menaxher i blerjes (importit) - Prizren

Detyrat

  • Menaxhimi i aktiviteteve te blerjes (operative dhe strategjike)
  • Mirëmbajtja e marrëdhënieve me furnizues aktual
  • Hulumtimi u furnizuesve të ri / potencial
  • Vëzhgimi i tregut dhe konkurrencës
  • Plotësimi i kërkesave të shitjes

Profili juaj

  • Përvojë pune ne blerje apo marrëdhënie ndërkombëtare (e preferuar)
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi
  • Njohja e gjuhës angleze (obliguar)
  • Te ketë njohuri kompjuterike (MS Office)

SI TE APLIKONI?

Na dërgoni CV-n për mes e-mail: karriera@autopjesepartner.com

Ne SUBJECT shkruani pozitë për të cilën aplikoni. P.Sh: Aplikim për menaxher te blerjes

Në raste se nuk keni CV, një formë standarde mund ta gjeni në këtë link:

http://autoservicepartner.com/site/fajllat/1480069542.9949.doc

Data e fundit për aplikim: 22.06.2019

Expired

Share

Advertising