Log in
X

Company Name

LEONI NPP

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Kasap, Ndihmës në sallën e përpunimit të mishit, Punëtor,

Kasap, Ndihmës në sallën e përpunimit të mishit, Punëtor,

Information

Publish Date

07.06.2019

End Date

21.06.2019

Categories

| Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Leoni Group shpall konkurs për pozitën:

 1. Kasap (përpunues në Fabrik të Mishit),
 2. Ndihmës në sallën e përpunimit të mishit,
 3. Punëtor.

Detyrat e punës

 • Përgjegjës për linjën e prodhimit ose pozitën ku i caktohet në prodhima
 • Të ketë kujdes të veçant gjatë procesit të prodhimit
 • Asiston ose zëvëndëson koleget tjer sipas nevojës

Kualifikimet

 • Të ketë te perfunduar se paku shkollimin e mesëm
 • Të jetë në gjendje të punojë në grup
 • Të jetë i motivuar dhe i kujdesshëm në detyrat që i caktohen
 • Përparësi kanë kandidatët që kanë eksperiencë pune në prodhim
 • Përparësi kanë kanditatët që kanë njohuri për makinerit prodhuese

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me Fotografi, në e-mail info@leonigroup.net 

Vetëm kandidatët e përzgjedhur dhe që kanë derguar CV sipas kerkesës tonë ftohen në intervistë.

Expired

Share

Advertising